به روز شده در: ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۰
کد خبر: ۶۶۲۲۲۳
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۱۰ آذر ۱۴۰۳

قالیباف زود زیر میز زد، هنوز جا داشت نیروهایش را در دولت بچپاند! | متاسفانه شاهد دوران تنهایی پزشکیان هستیم

جعفرزاده ایمن آبادی با بیان اینکه در دوران آقای رئیسی مدیران زیادی فرزندانشان در خارج از کشور بودند و آقای قالیباف یادشان نبود که این خلاف است، گفت: «همین حالا هم بعضاً مدیرانی در دولت حضور دارند که فرزندشان در خارج از کشور است. اینکه روی آقای ظریف زوم کرده‌اند، بیانگر یک غرض شخصی است.
روزنو :

قالیباف زود زیر میز زد، هنوز جا داشت نیروهایش را در دولت بچپاند! | متاسفانه شاهد دوران تنهایی پزشکیان هستیم

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی نماینده سابق مجلس به رویداد۲۴ می‌گوید «به نظرم آقای قالیباف زود زیر میزد و هنوز پست‌های زیادی در کشور وجود دارد که او بخواهد نیروهایش را در آنجا اصطلاحا بچپاند؛ شک نداشته باشید، بعد از اتمام انتصابات، آقای پزشکیان تنها خواهد شد؛ چرا که این آقایان وفاق را یک طرفه می‌خواهند.»

رویداد۲۴| زینب غبیشاوی: «حضور محمدجواد ظریف در دولت غیرقانونی است و او می‌تواند «با ظرافت» تا اصلاح قانون از سمت خود کناره‌گیری کند.» این واکنش محمدباقر قالیباف در نخستین نشست خبری‌اش نسبت به حضور ظریف در کابینه بود. همین سخن کافی بود تا بسیاری از فعالین سیاسی که فکر می‌کردند قالیباف تغییر کرده است، در شبکه‌های اجتماعی اعلام کنند که او همانی است که بود.حالا قالیباف در حالی این حرف را می‌زند که تا همین چند وقت قبل پسرش زور می‌زد تا بتواند تابعیت کانادا را بگیرد.

موضوع از این قرار است که فرزندان محمدجواد ظریف که حالا معاون پزشکیان است و تلاش فراوانی برای پیروزی او کرده، در دوران دانشجویی‌اش در آمریکا، در این کشور به دنیا آمده‌اند و حالا طبق قانون عجیبی که مجلس قبلی وضع کرده، فردی که فرزندانش تابعیت دیگری داشته باشند، نمی‌توانند پست «حساس» دولتی داشته باشند. این درحالی است که بسیاری از همفکران وضع‌کننده این قانون، فرزندانشان را به خارج از کشور فرستاده‌اند و خودشان هم بعضا تابعیت کشور دیگری را دارند. در همین رابطه غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی نماینده پیشین مجلس، در گفتگو با رویداد۲۴ به این موضوع می‌پردازد و می‌گوید ۷۰ درصد دولت پزشکیان از نزدیکان قالیباف هستند و حالا که یک نیرویش سمتی نگرفته، سریعا زیر میز زده است. 

جعفرزاده ایمن آبادی با بیان اینکه در دوران آقای رئیسی مدیران زیادی فرزندانشان در خارج از کشور بودند و آقای قالیباف یادشان نبود که این خلاف است، گفت: «همین حالا هم بعضاً مدیرانی در دولت حضور دارند که فرزندشان در خارج از کشور است. اینکه روی آقای ظریف زوم کرده‌اند، بیانگر یک غرض شخصی است. این دوستان ما به جز آقای ظریف، واقعا هیچ مشکل دیگری در کشور نمی‌بینند؟ مگر نباید مسائل و مشکلات مردم را بازگو و رسیدگی کنند؟ چرا می‌خواهند فردی را که یکی از مهم‌ترین دلایل پیروزی آقای پزشکیان بوده، کنار بزنند؟ البته بخشی از این هم حق آقای پزشکیان است. قالیباف گفته اگر با کنار رفتن ظریف قرار است وفاق برهم بخورد بگذارید برهم بخورد.» 

 

ایمن‌آبادی با بیان این نکته که حدود ۷۰ درصد انتصابات پزشکیان از نزدیکان قالیباف هستند، گفت: «به نظرم آقای قالیباف زود زیر میز زد و هنوز پست‌های زیادی در کشور وجود دارد که او بخواهد نیروهایش را در آنجا اصطلاحا بچپاند. شک نداشته باشید، بعد از اتمام انتصابات، آقای پزشکیان تنها خواهد شد؛ چرا که این آقایان وفاق را یک‌طرفه می‌خواهند. ما از ابتدا گفتیم وفاق خوب است، اما در ایران کارساز نیست. دم آقای یونسی  استاندار مازندران گرم که گفت این وفاق را قبول ندارم. نتیجه وفاق یک‌طرفه چیزی جز این نیست. بگذارید خر‌های این جماعت از پل عبور کند، چنان این پل را تخریب می‌کنند که دیگر کسی نتواند برگردد.»

نماینده سابق مجلس گفت: «بخش اعظمی از نیرو‌های نزدیک پزشکیان خانه‌نشین شدند و نیرو‌های جلیلی و قالیباف حتی وزیر شدند. شخصی که بیانیه نوشت و گفت نه به دولت «مسدود مسعود» حالا وزیر شده است. قالیباف یک گزینه‌اش پست نگرفت، سریع زیر میز زد. من نگران آقای پزشکیان هستم و متاسفانه روز‌های تنهایی او را می‌بینم. دوستانش را ناراحت کرد و فکر کرد با خوشحال کردن دشمنانش، می‌تواند روی این اسب که نه زین دارد نه چیزی، سوار شود.»

جعفرزاده ایمن‌آبادی با بیان این موضوع که نگرانم حتی نگذارند پزشکیان ۴ سال رئیس جمهور بماند، گفت: «فرزندان ظریف در آمریکا در زمان دانشجویی پدرشان متولد شدند، اما بسیاری از مسئولین فرزندانشان را با دست خودشان به آنجا فرستاده‌اند. همسر و فرزندان یکی از معاونین رئیس‌جمهور کانادا است. خب چرا این موارد را پیگیری نمی‌کنید؟ فرزند یکی از وزرا به کشور دیگری پناهنده شده، اما چیزی نمی‌گویند، چون این‌ها در تیم خودشان هستند. ظریف یک تنه پزشکیان را بالا کشید و عمده مردم به خاطر ظریف به پزشکیان رای دادند. اگر خدای نکرده پزشکیان تسلیم شود و ظریف را از خودش دور کند، بخش اعظم پایگاه اجتماعی خود را از دست می‌دهد.»

این فعال سیاسی با کنایه به انتصابات گفت: «حتی اگر قالیباف رئیس‌جمهور شده بود نمی‌توانست این اندازه نیروهایش را در دولت و سایر پست‌های دولتی جا بزند. ۸۰ درصد استانداران از نزدیکان قالیباف هستند. پزشکیان نیرو‌های خود را رها کرد و چسبید به دشمنانش و گفت می‌خواهم وفاق ایجاد کنم. در همین مدت ببینید هرروز در مجلس به او حمله می‌کنند و با این حملات تصور می‌کنند می‌توانند امتیاز بیشتری بگیرند. قالیباف هم تصورش این است با یکی دو گله دیگر، می‌تواند چند پست دیگر برای نیروهایش بگیرد.»

این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به این موضوع که قالیباف با این وضعیت، شرایط خود را برای انتخابات ۴۰۷ بسیار هموار کرده است، گفت:  «تقریباً همه استانداران برای قالیباف است. با هر وزیری که صحبت کنید می‌گوید آقای نیکزاد  به آنها تلفن کرده و گفته معاونین چه کسانی باشند. خدا کند استراتژی آقای پزشکیان جواب دهد، ما که از اول بدبین بودیم و تا آخر هم بدبین هستیم. من این نکات را در جلسه‌ای که با پزشکیان داشتم به او گفتم، اما قبول نکرد.»

او در ادامه می‌گوید: «جایی در نهج‌البلاغه ندیدم که بگوید به رقبای خود سمت بده و دوستان خود را خانه‌نشین کن! دلیلی نداشت این همه وادادگی در دولت وجود داشته باشد. پزشکیان در ادامه راه مسیر بسیار سختی را دارد. همه وزرا که قالیبافی هستند و به جای ذکر خیر از پزشکیان از قالیباف تقدیر و تشکر می‌کنند. تو نماینده دولتی از دولت تعریف و تمجید کن. آنها به اندازه کافی نیرو برای تمجید دارند.»

عکس روز
خبر های روز